Min konto |  Login  |  Til Kassen |  Varer i din kurv: 0

GLAS SERIER

Glass serier

GLAS TYPER

Glas typer

KARAFLER

Karafler


Spiegelau tilbud

TILBEHØR

Tilbehør

PROPTRÆKKERE

Proptrækkere

BESTIK OG KNIVE

Bestik og knive
The Perfect Match - Spiegelau
Information
 Forhandlere
 Generelt
 Declaration of Conformity
 Glas håndtering
 Glasunivers
 Handelsbetingelser
 Levering & Fragt
 Link til Fødevarestyrelsen
 Profil
 Spiegelaus Historie
 Sådan handler du
 Kontakt os
Producenter
Vi Accepterer

Glas håndtering

Rengøring af glas
 
Krystalglas fra Spiegelau kan sagtens klare maskinopvask – men følgende behandling er vigtig:
 
Det anbefales at bruge et anerkendt opvaskemiddel i pulver eller flydende form (brug heller for lidt end for meget). Det er meget vigtigt at afspændingsmiddel og salt er afstemt efter de lokale forhold og at opvaskemaskinen er helt ren. Desuden bør maskinen ikke overfyldes. Kør gerne glassene i en seperat vask uden gryder m.m.
 
Ved eftertørring af glassene, hvad enten det er efter maskinopvask eller opvask i hånden, er det vigtigt, at stilk og bæger ikke vrides i hver sin retning. Varme glas direkte fra opvasken er mere skrøbelige, end glas der er afkølet.
 
Derfor anbefales det at tage fat om bægeret med begge hænder, når det tørres af, så undgås vridning af stilken.
 

     


 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rengøring af karafler
  
I karafler kan der nemt dannes en kalkrand. Det kan være svært at komme til at vaske den af med en opvaskebørste. Fyld karaflen op ca. 1/4 med lunken vand (ikke kogende) og hæld groft salt i. Derefter slynges forsigtigt rundt, indtil karaflen er ren. Det anbefales ikke at bruge opvaskemidel, da det kan efterlade aflejringer, som kan påvirke vinens smag.

En dekanteringsbørste kan også bruges til rengøring af karafler og dekantere. 
 

     

 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


     

 

Fortsæt