Handelsbetingelser

1. Køb hos Inducon SPIEGELAU A/S:
Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Inducon SPIEGELAU A/S, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Inducon Spiegelau A/S.

2. Priser:
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske Kroner.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, excl. Færøerne og Grønland.
Der tages forbehold for:
Force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

3. Salg generelt:
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Levering:
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Inducon SPIEGELAU A/S' leverandører.
Vi leverer kun i Danmark.

5. Afbestillinger:
Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør dette gøres telefonisk på tlf. nr. 35 43 55 18. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket " Afbestilling " til info@spiegelau.dk . Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten " Afbestilling ! " indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

6. Betaling
Dankort samt kreditkort og MobilePay

Der er ikke mulighed for forudbetaling.

7. Reklamationsret:
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Inducon SPIEGELAU A/S. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

8. Anvendelse af reklamationsretten:
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Inducon SPIEGELAU A/S omgående efter varens modtagelse. 
Du opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.
I det omfang Inducon SPIEGELAU A/S måtte være ansvarlig, er ansvaret begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke følgeskader på tilsluttet udstyr og indirekte tab såsom tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab, installationsomkostninger m.v.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Inducon SPIEGELAU A/S.

9. Fortrydelsesret
Inden 14 dage fra modtagelsen skal du give os meddelese om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelsen skal gives ved at sende en mail til info@spiegelau.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydelig opmærksom på, at du udnytter din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig skriftelig meddelse om dette.
Din ordre skal, uden unødig forsinkelse, sendes retur til os senest 14 dage efter at du har meddelt os, at du fortryder dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for at vare er pakket forsvarlig ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens udlevering.
Du hæfter for forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er brugt eller emballagen skadet vil du ved fortrydelse af købet kun få en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må varen ikke bære præg af at være blevet brugt og emballagen skal være uskadt. Størrelsen af værdigforringelsen afgøres af varens og emballagens stand.

10. Returnerede varer som ikke indeholder fejl:
Ved returnering af defekte eller forkerte varer til Inducon SPIEGELAU A/S, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af dig, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.
Testgebyret er DKK 250 inkl. moms.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

11. Forsvarlig returnering:
Alle produkter, der returneres til Inducon SPIEGELAU A/S skal være forsvarligt indpakket.
Inducon Spiegelau A/S anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Inducon SPIEGELAU A/S. Yderligere har du mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

12. Er du i tvivl:
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Inducon SPIEGELAU A/S, at Du retter henvendelse på info@spiegelau.dk  eller på telefon

nr. 35 43 55 18.

Fortsæt

Information

 Generelt
 Declaration of Conformity
 Glas håndtering
 Glasunivers
 Handelsbetingelser
 Levering & Fragt
 Link til Fødevarestyrelsen
 Profil
 Spiegelaus Historie
 Sådan handler du
 Persondata
 Kontakt os

Producenter


Vi Accepterer