Vinkøleskabe

Serveringsskabe - Vinidor og GrandCru
Vinidor-serien forbinder fordelene af opbevarings- og serveringsskabe optimalt i et apparat. Alt efter skabets størrelse er der to eller tre temperaturzoner, hvor temperaturerne kan indstilles uafhængigt af hinanden. Alt efter skabenes størrelse er Vinidor-serien udstyret med to eller tre uafhængige temperaturzoner. Serveringsskabene med to temperaturzoner kan i hver zone indstilles til en ønsket temperatur mellem 5°C og 18°C. Modellen WT(es) 4677 med tre zoner kan indstilles mellem 3°C og 20°C.

 

Opbevaringsskabe - GrandCru og Vinothek
Til langtidsopbevaring af vin er opbevaringsskabene det bedste valg. I opbevaringsskabene fra Liebherr kan vin lagres i lang tid for en optimal modningsproces. Alt efter indstillet temperatur kan man holde hvid- eller rødvine ved den rigtige serveringstemperatur.

 

Aktivt kulfilter
Tilførslen af frisk luft gennem det let udskiftelige, aktive kulfilter og recirkulationen af luften sikrer en høj luftkvalitet, hvilket er altafgørende for modningsprocessen og bevaringen af vinene.

LED-belysning
Alle Vinidor-skabene er udstyret med dette moderne belysningskoncept. I hver temperaturzone er der en trinløs, justerbar LED-belysning. På grund af den meget svage varmeudvikling kan vinene belyses igennem længere tid uden de beskadiges.

Med en relativ luftfugtighed fra 50% til 80% sikrer opbevaringsskabene fra Liebherr de bedste vilkår for at bevare proppen smidig, og for at vinen kan ånde under modningsprocess

Vinkøleskab Liebherr


Viser 1 til 9 (af 9 produkter) Resultat sider:  1 

Information

 Forhandlere
 Generelt
 Declaration of Conformity
 Glas håndtering
 Glasunivers
 Handelsbetingelser
 Levering & Fragt
 Link til Fødevarestyrelsen
 Profil
 Spiegelaus Historie
 Sådan handler du
 Persondata
 Kontakt os

Producenter


Vi Accepterer